Kip aan 't spit

Beste KSA’ers, ouders en sympathisanten

Naar jaarlijkse traditie is er dit jaar opnieuw kip aan 't spit. Dit is een avond waar iedereen elkaar beter leert kennen en we een terugblik nemen naar het onvergetelijke kamp dankzij de kampvideo. 

Zaterdag 16 oktober worden de meisjes verwacht om 17u30 aan de kerk van Gistel voor een misviering waar de nieuwe leden hun sjaaltje in ontvangst kunnen nemen. Daarna kan iedereen om 19 uur een lekker kipje komen eten in Zomerloos.

Oproep! Ook dit jaar hopen wij een heerlijk dessertbuffet te kunnen presenteren, dus vragen wij aan iedereen die het ziet zitten om een heerlijk dessertje te maken en mee te brengen.

Volwassenen betalen €15 voor een een halve kip of vegetarisch alternatief. Kinderen betalen 9 euro voor ¼ kip of een vegetarisch alternatief. De kip wordt geserveerd met frietjes en groentjes.

Graag storten tegen 10 oktober op BE650 0014 1677 2296 op naam van KSA Roodkapjes Gistel. Gelieve de naam en het aantal volwassenen/kinderen te vermelden. Indien men vegetarisch wenst dit ook te vermelden.
Alvast bedankt

Hopelijk tot dan!
Groetjes de leidsters