Startdag 2022

Hallo lieve, leuke (toekomstige) KSA meiden!

Na een mega tof kamp met Joe en zijn vrienden in de jungle zijn we weer helemaal klaar om een avontuurlijk werkjaar te beginnen. Dit doen we op zaterdag 3 september vanaf 14u.

Wie we zijn? Wij zijn de KSA van Gistel, sommigen kennen ons nog als de "Roodkapjes". Wij zijn een toffe bende meisjes die houdt van spelen, ravotten en ons vooral amuseren. Op zaterdag staan wij paraat met mega toffe activiteiten. Dit kan gaan van heavy games tot een rustige knutselactiviteit, een (natte) vlottentocht of een vuil spel, dit en nog veel meer hebben wij in petto voor jullie!
Wij zijn een jeugdbeweging voor alle meisjes van het eerste leerjaar tot en met het vierde middelbaar. Klinkt dit alles als muziek in de oren? Kom dan zeker langs op onze startdag. Je kan ons vinden aan onze lokalen in de jeugdsite gelegen aan de Vaartstraat te Gistel. Wil je een leidster aanspreken? Je kan ons herkennen aan de donkerblauwe KSA hemden. Onze activiteiten starten steeds stipt 14u, dit wil zeggen dat we dan aan ons spel beginnen, een beetje vroeger komen mag zeker. Om 17u sluiten we de toffe middag af, dit gevolgd door inschrijvingen en uniformverkoop en een gezellige babbelbar met voldoende lekkers voor de eerste hongertjes en dorstjes.

Het lidgeld bedraagt €40, dit denkt voornamelijk de verzekering. Wij accepteren vrijetijdspassen, vraag hiernaar bij de inschrijving. 
Kan je niet komen naar de startdag? Geen probleem kom dan proberen op onze eerstvolgende activiteit op 10 september.

Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via mail op ksa.gistel@gmail.com of via facebook/instagram kan je ons terugvinden als KSA Roodkapjes Gistel